Më dhuro nje trëgim – albanisch

Ne e zbulojmë botën e librave me ilustrime në gjuhën shqipe. Fëmijët nga mosha 2-6 vjeç janë të ftuar së bashku me prindërit/gjyshërit e tyre që të dëgjojnë përralla dhe të mësojnë këngë dhe vjersha. Prindërit marin sugjerime për nxitjen e gjuhës së fëmijëve të tyre.

Details

Kursnummer:
2688
Datum / Zeit:
31.08.2022 — 05.10.2022
Zusätzliche Terminangaben:
6 x Mi. 31.8./7.9./14.9./21.9./28.9./5.10.2022, 15:00 – 16:30 Uhr
Veranstaltungsort:
Chinderhuus, Käsernstrasse 1, 8355 Aadorf
Region:
Münchwilen
Altersstufe:
0-4 Jahre
Leitung:
Animatore: Kaltrina Limani
Kosten:
Hyrja falas
Veranstalter:
TAGEO, Elternforum Aadorf, Volksschulgemeinde Aadorf
Auskunft:
076 334 42 22
Anmeldung:
nicht erforderlich