Më dhuro nje trëgim – albanisch

Ne e zbulojmë botën e librave me ilustrime në gjuhën shqipe. Fëmijët nga mosha 2-6 vjeç janë të ftuar së bashku me prindërit/gjyshërit e tyre që të dëgjojnë përralla dhe të mësojnë këngë dhe vjersha. Prindërit marin sugjerime për nxitjen e gjuhës së fëmijëve të tyre.

Details

Kursnummer:
2338
Datum / Zeit:
09.02.2022 — 23.03.2022
Zusätzliche Terminangaben:
6 x Mi. 9.2./16.2./23.2./2.3./9.3./23.3.2022, 14:30 – 16:00 Uhr
Veranstaltungsort:
Chinderhuus, Käsernstr. 1, 8355 Aadorf
Region:
Münchwilen
Altersstufe:
0-4 Jahre
Leitung:
Animatore: Kaltrina Limani
Kosten:
Hyrja falas
Veranstalter:
TAGEO, Elternforum Aadorf, Volksschulgemeinde Aadorf
Auskunft:
076 247 22 21
Anmeldung: